Diem Hud og Massasje

Utføres av hudterapeut Diem

Diem Hud og Massasje

Utføres av hudterapeut Diem

Diem Hud og Massasje

Diem hud og Massasje salong ligger i

Mortensrud Syd senter (hovedsenteret)

Adresse: Lofsrudveien 6,

4 etg.

( inngangdøra ligger ved felles toaletten)

Åpningstider:

Mandag - fre: 10- 18

Lørdag : 10-16

søndag : stengt

 

Timebestilling online 

Gratis parkering på senteret 3 timer 

 

Mobil 934 89 770

💥💥💥💥💥💥💥💥

 

💥KAMPANJETILBUD I JUNI/JULI💥

1. OPPLEV KLASSISK KROPPMASSASJE kroppmassasje 1 time  Massasjen får deg til å slappe godt av, og glemme alt stress og mas fra hverdagen. Det er en massasje som er behagelig og beroligende. Dyp og kraftfull massasje med ulike teknikker tilpasset din kropp. Behandlingen forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle ledd. Kampanjetilbud 500,- ( ordinær pris 650,-)

2. FOTPLEIE OG FOTMASSASJE I ETT Tilbud på Fot massasje ( 30 min ) 💥og fotpleie ( 30min uten neglelakk) i 1 time 💥med stell av neglene, fjerner hardhud 💥footpeeling 💥 i samme timen for 500,-( ordinær pris 700,-)

3. Mesoterapi Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker andre injeksjoner. I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Selve behandlingen tar ca.30 min Behandling tilbud for 900,-( ordinær pris 1300,-)

4. Kjøp gavekort til en du er glad i ... ( gavekort kan hente i åpningstid tirsdag- fredag 11- 18) En klassisk aroma olje ( lavendelolje) massasje  for kroppmassasje Får deg til å slappe godt av, og glemme alt stress og mas fra hverdagen. Det er en massasje som er behagelig og beroligende. Dyp og kraftfull massasje med ulike teknikker tilpasset din kropp. Behandlingen forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle ledd. Kampanje pris 650,- ( ordinær pris 800,-)

Book time her Www.diemhudogmassasje. com/ bestill.timma.no/diem

 

💥💥💥💥💥💥💥

❤💥Kjære kunde. Jeg kan dessverre ikke snakke med deg, når jeg har en kunde til behandling. Gå gjerne inn på nettsiden min: Www.diemhudogmassasje.com Der kan du lese om de ulike behandlingene jeg tilbyr, du kan også se når jeg har ledig time, og enkelt booke den tiden som passer for deg. Du er selvsagt også velkommen til å legge igjen en beskjed på min tlf svarer, 934 89 770 så ringer jeg deg tilbake så fort jeg har anledning. Håper vi sees til en god behandling. Hilsen Diem hud og massasje

VIKTIG !!!

 

 

TIL ALLE MINE KUNDENE

NYE SMITTEVERNTILTAK I MINE SALONGEN 

1. KOM BARE HVIS DU ER FRISK

2. VIS HENSYN OG HOLDE GOD AVSTAND TIL ANDRE KUNDER

3. VASKE HENDENE MED ANTIBAC VED ANKOMST

4. IKKE BRUK MOBIL I SALONG

5. GI TILBAKEMELDING TIL SALONGEN OM DU BLIR SMITTET AV COVID- 19

6. BETALING KUN VIPPS

Kilde: NHO service og handel